AKTUELLT

Trafikantservice

 

Bygget med butiken och tvätthallarna är i full gång på Trafikantservice tomten. Stommen är rest och en del av väggarna är på plats. Nu går det snabbt och det ska bli riktigt kul att få servicebutiken på plats. Läs mer

 


SPG

 

Åker man några hundra meter till kommer man in till bostadsområdet och ser då 4-våningshusen med bostadsrättslägenheter som SPG har byggt.

Det finns bara ett fåtal lägenheter kvar så här får man skynda sig om man är intresserad. För mer info


Hussvalan

Radhus

Åker man förbi flervåningshusen slås man direkt av de imponerande ek fasaderna på radhusen som hör till Brf Hussvalan som är slutsålt.

Villor

Med samma vackra ekfasad som radhusen så har det släppts två exklusiva villor med äganderätt med tomtstorlekar på ca 700 kvm. Villorna är i två plan och har en boarea om 183 kvm. Läs mer på Widerlövs hemsida


Stensvalan

 

På andra sidan gatan från Hussvalan har vi villakvarteret Stensvalan.

 


Boklok & Mecon Bostad

 

Längre in i området förbi vad som kommer att bli den stora Solparken kan man se de kloka husen som Boklok har byggt, på andra sidan gatan planerar Mecon Bostad Trädgårdsterrassen med ca 40 radhus.

 


Panghus

 

Längst in i området ser man bostadsrättsvillor från Panghus som har etablerat sig.

 


Förskola

 

I södra delen av området har Scandinavian Property Group byggt en förskola med plats för ca 160 barn. Förskolan har ett fantastiskt läge i området i direkt anslutning till Solparken på 25 000 kvm och skogen. Förskolan drivs av kommunen.