AKTUELLT

Trafikantservice

 

Det händer mycket ute i Fullerö Hage nu. Det första man ser när man åker in i området är bygget med trafikantservice som satt igång. Bensinstationen står nu klar och det är planerat för en tvätthall samt foodcourt.

 


SPG

 

Åker man några hundra meter till kommer man in till bostadsområdet och ser då 4-våningshusen med bostadsrättslägenheter som SPG bygger.


Hussvalan

Radhus

Åker man förbi flervåningshusen slås man direkt av de imponerande ek fasaderna på radhusen som hör till Brf Hussvalan. Nästan alla köpare har flyttat in till sina radhus.

Villor

Med samma vackra ekfasad som radhusen så har det släppts exklusiva villor med äganderätt med tomtstorlekar från ca 700 – ca 1100 kvm. Villorna är i två plan och har en boarea om 183 kvm. Läs mer på Widerlövs hemsida


Stensvalan

 

På andra sidan gatan från Hussvalan har vi villakvarteret Stensvalan.

 


Boklok & Mecon Bostad

 

Längre in i området förbi vad som kommer att bli den stora Solparken kan man se de kloka husen som Boklok har byggt, på andra sidan gatan planerar Mecon Bostad Trädgårdsterrassen med ca 40 radhus.

 


Panghus

 

Längst in i området ser man bostadsrättsvillor från Panghus som har etablerat sig.

 


Förskola

 

I södra delen av området har Scandinavian Property Group byggt en förskola med plats för ca 160 barn. Förskolan har ett fantastiskt läge i området i direkt anslutning till Solparken på 25 000 kvm och skogen. Förskolan drivs av kommunen.