AKTUELLT

Trafikantservice

 

Det händer mycket ute i Fullerö Hage nu. Det första man ser när man åker in i området är bygget med trafikantservice som satt igång. Det är planerat för en bensinstation och tvätthall samt foodcourt. Den första delen beräknas stå klar till sommaren 2018.

 


SPG

 

Åker man några hundra meter till kommer man in till bostadsområdet och ser då 4-våningshusen med bostadsrättslägenheter som SPG bygger. Inflyttning är beräknad till andra kvartalet 2018, då blir det fart på Fullerö Hage med 250 nya hushåll till.

 


Hussvalan

Radhus

Åker man förbi flervåningshusen slås man direkt av de imponerande ekfasaderna på radhusen som hör till Brf Hussvalan. De första familjerna har flyttat in och resterande hus är på gång och förväntas vara klara under våren/sommaren 2018. Endast ett par radhus kvar till salu, för mer info klicka här Till salu.

Villor

Med samma vackra ekfasad som radhusen så har det släppts exklusiva villor med äganderätt med tomtstorlekar från ca 700 – ca 1100 kvm. Villorna är i två plan och har en boarea om 183 kvm. Läs mer på Widerlövs hemsida


Stensvalan

 

På andra sidan gatan från Hussvalan har vi villakvarteret Stensvalan där bygget är i full gång. Ett tiotal hus är på plats och den första familjen flyttade in under oktober. Med förväntan ser vi fram emot sommaren då alla 22 trävillor från Myresjöhus och A-hus kommer att stå klara.

 


Boklok & Mecon Bostad

 

Längre in i området förbi vad som kommer att bli den stora Solparken kan man se de kloka husen som Boklok börjat bygga, på andra sidan gatan planerar Mecon Bostad Trädgårdsterrassen med ca 40 radhus.

 


Panghus

 

Längst in i området ser man de första längorna med bostadsrättsvillor från Panghus.

 


Förskola

 

I södra delen av området kommer Scandinavian Property Group att bygga en förskola med plats för ca 160 barn. Förskolan kommer ha ett fantastiskt läge i området i direkt anslutning till Solparken på 25 000 kvm och skogen. Förskolan kommer att drivas av kommunen och förväntas öppna hösten 2018.