Till salu i Fullerö Hage

 

 

Villor

Nu har vi även släppt våra två exklusiva villor i kvarteret Hussvalan. Mäklarfirman Widerlöv & Co står för försäljningen och man kan läsa mera på deras hemsida.

Stratusvägen 26 (tomt Va1) 6 295 000 kr
Stratusvägen 24 (tomt Va2) 6 195 000 kr

 

 

 

 

 

Bygg ett Myresjöhus

Myresjöhus erbjuder nu fem fantastiska tomter som passar för ett valfritt hus från deras sortiment, eller varför inte rita upp ditt egna drömhus?

Läs mer på deras hemsida

 

Finansiering – bankkontakt

Intresserad av ett förmånligt finansieringserbjudande via Nordea?
-Kontakta oss via uppsala.1801@nordea.se eller 0771-224488 så berättar vi mer!
nordea

 

 

 

 


Brf Tallbacken 1 i Fullerö

Längst i väster i första etappen bygger Scandinavian Property Group ca 200 lägenheter i fyravåningshus, varav ett av dessa hus är Brf Tallbacken 1 i Fullerö. Brf Tallbacken 1 i Fullerö består av flerfamiljshus med bostadsrätter i fyra våningar med 52 lägenheter i storlekarna 1-4 rok. Alla lägenheter har tillgång till minst en balkong eller uteplats, vissa har till och med två! Tillgång till garageplatser i intilliggande flerfamiljshus.

 fullero_ext_cam1_final

Storlek ca 35 – 91 m²

Pris 1 350 000 – 2 450 000 kr

Månadsavgift ca 2042 – 5308 kr

All försäljning sker genom Mäklarhuset. Länk till Mäklarhusets projektsida för Fullerö Hage


BoKlok Saturnus

BoKlok Saturnus består av 56 lägenheter i storlekarna, tvåor, treor och fyror – alla med egen balkong eller altan och egen gräsmatta.

Till varje lägenhet finns ett förråd och en parkeringsplats som går att hyra mot avgift
Lägenheterna är ljusa och rymliga där man är tillsammans och har dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster, högt till tak och egen generös altan eller balkong i soloptimerat läge hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrummet är stort nog för tvätt och tork, och klädkammaren gömmer det mesta. Köket är det senaste från IKEA.