Till salu i Fullerö Hage

 

fullerohage_view_3_web

Brf Hussvalan

Efter villakvarteret Stensvalan kommer nu Brf Hussvalan, 42 bostadsrättsradhus som kombinerar det bästa med att bo i ett eget hus med tryggheten av att vara medlem i en stabil bostadsrättsförening.

Husen fördelas på längor om 2 till 7 hus längs en lugn kvartersgata med skogen strax intill. Husen har 5-6 rum och kök plus ett sovloft och en boyta på 132m2 eller 148m2

Bottenvåningen har en öppen planlösning och här hittar du kök, vardagsrum och badrum med tvättmaskin och torktumlare. Det finns även möjlighet till ett extra sovrum på våningen. En trappa upp möter du en fantastisk rymd med öppet hela 5,5 meter upp till taknocken. Här finns allrum, tre sovrum och wc med dusch. Från det stora sovrummet kommer man ut på en härlig terass på 15m2 och ovanför ett av de mindre sovrummen hittar du ett loft på 8m2, perfekt som extra sovrum eller arbetsrum.

Radhusens framsida har uteplats och förråd samt parkeringsplats för bil och cyklar. På baksidan finns en större uteplats.

 

 

 

Villor

Nu har vi även släppt våra exklusiva villor i kvarteret Hussvalan. Det består utav 8 stora villatomter med mycket utrymme. Mäklarfirman Widerlöv & Co står för försäljningen och man kan läsa mera på deras hemsida.

 

 

Stratusvägen 26 (tomt Va1) 6 295 000 kr
Stratusvägen 24 (tomt Va2) 6 195 000 kr

 

 

 

Finansiering – bankkontakt

Intresserad av ett förmånligt finansieringserbjudande via Nordea?
-Kontakta oss via uppsala.1801@nordea.se eller 0771-224488 så berättar vi mer!
nordea

 

 

 

 


Brf Tallbacken 1 i Fullerö

säljstart 24 november kl 18.00

Längst i väster i första etappen bygger Scandinavian Property Group ca 200 lägenheter i fyravåningshus, varav ett av dessa hus är Brf Tallbacken 1 i Fullerö. Brf Tallbacken 1 i Fullerö består av flerfamiljshus med bostadsrätter i fyra våningar med 52 lägenheter i storlekarna 1-4 rok. Alla lägenheter har tillgång till minst en balkong eller uteplats, vissa har till och med två! Tillgång till garageplatser i intilliggande flerfamiljshus.

 fullero_ext_cam1_final

Storlek ca 35 – 91 m²

Pris 1 350 000 – 2 450 000 kr

Månadsavgift ca 2042 – 5308 kr

Tillträde 2:a kvartalet 2018

All försäljning sker genom Mäklarhuset. Länk till Mäklarhusets projektsida för Fullerö Hage


BoKlok Saturnus

BoKlok Saturnus består av 56 lägenheter i storlekarna, tvåor, treor och fyror – alla med egen balkong eller altan och egen gräsmatta.

Till varje lägenhet finns ett förråd och en parkeringsplats som går att hyra mot avgift
Lägenheterna är ljusa och rymliga där man är tillsammans och har dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster, högt till tak och egen generös altan eller balkong i soloptimerat läge hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrummet är stort nog för tvätt och tork, och klädkammaren gömmer det mesta. Köket är det senaste från IKEA.